Assortiment categorie: Bomen & Planten

Terug naar overzicht van alle categorieƫn.

Van bodembedekkers tot aan volgroeide bomen, hiervoor kunt u bij ons terecht!

Schoonhoven Outdoor geeft u de mogelijkheid om u alles te leveren wat u wenst op het gebied van bomen en planten. Wilt u een speciale boom laten importeren uit Italiƫ of een mooie Hollands gekweekte appelboom? Stuur een berichtje en wij gaan dit voor u regelen!


Unieker zelfs!

Wij maken het mogelijk om via ons bij een echte kweker te winkelen, een plek waar normaal alleen de groene vakman/vrouw planten en bomen kunnen aanschaffen. Top kwaliteit, advies van echte kenners en shoppen tegen betrouwbare en nette prijzen wordt nu ook voor u beschikbaar gesteld. Wilt u een afspraak maken om langs onze kwekerij te gaan, laat een berichtje achter met uw voorkeur van tijd, datum en het aantal personen.


Als u dacht dat het niet beter kon? Dan heeft u het mis!

Naast het leveren via aanvraag en shoppen bij een kwekerij kunt u bij ons ook een afspraak maken om eerst een beplantingsplan te laten maken, zo kunt u gerichter zoeken en bent u verzekerd dat straks alles op de juiste plek in uw tuin komt te staan! Daarover gesproken, het planten van bomen en stekjes kan best een klus zijn, gelukkig is het ook mogelijk om dit door ons te laten doen, wij helpen u graag!


Kortom Advies, leveren, plaatsen en onderhouden. Het is allemaal mogelijk, net wat u wilt!Klik op een item voor meer informatie.

Deze categorie heeft geen items!

Er zijn geen items beschikbaar in deze lijst.

Klik hier voor de homepage.